PORTES OBERTES VIRTUALS
PORTES OBERTES VIRTUALS
PLA D'OBERTURA DE CENTRE 2021-2022
PLA D'OBERTURA DE CENTRE 2021-2022
HORARI REBUDA ALUMNAT 2021-2022
HORARI REBUDA ALUMNAT 2021-2022

 

NOVA CONVOCATÒRIA DE MOBILITAT

 S’ha obert la nova convocatòria de mobilitat per a alumnat del curs 2021-2022. La convocatòria permet la realització de les pràctiques del Mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) a diferents països participants en el programa Erasmus+.

Aquest curs treballarem amb socis a diferents països europeus, en concret Àustria, França, Itàlia, Països Baixos i Portugal. Tot i així, s’acceptaran altres destinacions sempre que el soci del país d’acollida pugui trobar empreses disposades a col·laborar en el projecte Erasmus+ de l’institut.

Llegir-ne més...

 

APARADOR ERASMUS DAYS

 

Aquest curs hem inaugurat l’aparador de l’institut coincidint amb els Erasmus days, que es van realitzar entre el 14 i el 16 d’octubre del 2021.

El dijous 14 d’octubre l’alumnat del PFI-PTT, tant el d’Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, com el d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, van instal·lar l’aparador amb la presentació del projecte Erasmus+ del centre.

Llegir-ne més...

 

 

 L"HAGÈNCIA" DE PUBLICITAT DE L'INSTITUT

Els alumnes de CFGS de Màrqueting i publicitat han creat una agència de publicitat simulada dins el mòdul Dual.

El mòdul planteja als estudiants el treball per projectes mitjançant una metodologia activa que consisteix en una agència de publicitat simulada anomenada ¨L'Hagència¨. 

Llegir-ne més...