Portes obertes virtuals
Portes obertes virtuals
Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Jornades tècniques 2022
Jornades tècniques 2022

NOU CURS DE MODELATGE DE LA INFORMACIÓ

L'institut Provençana serà el primer centre de formació professional de Catalunya a oferir el curs d'Especialització en Modelatge de la Informació en la Construcció. Una metodologia de treball que digitalitza i uneix totes les dades necessàries per dissenyar, gestionar i construir projectes de construcció.

La Televisió de l'Hospitalet ha fet una noticia sobre el nou curs, que podeu veure en aquest enllaç.

També ha aparegut la notícia a l'HDigital, que podeu llegir en aquest enllaç.

PROJECTE INTERNACIONAL DE L'EMPRESA SIMULADA REPAPER

El grup de segon de Gestió Administrativa ha estat treballant a l’empresa simulada REPAPER SAS, duent a terme un projecte d’internacionalització de l’empresa. Per això, a més de dedicar-se a realitzar les tasques habituals de l'empresa simulada s'han estat comunicant a través de videoconferències amb l’empresa belga Green7. Aquesta es dedica a la comercialització de productes ecològics, de la mateixa manera que l'empresa REPAPER, ven productes de paper reciclat. 

L’objectiu del projecte és arribar a formalitzar acords de compravenda que permetin l’intercanvi de productes entre les dues empreses alhora que millorar la competència lingüística en anglès. En les dues primeres sessions cada empresa va presentar-se a l’altra, per a després formalitzar un acord i posteriorment preparar la documentació de les operacions comercials acordades.

Esperem que la relació amb aquesta empresa es mantingui en els propers cursos i ens permeti formalitzar nous acords de compravenda i aprofundir en la internacionalització de la simulació empresarial.

 

PROVENMARKET 2022

Gran èxit del ProvenMarket22!

El dijous 5 de maig de 9.30 a 13.00 es va celebrar el ProvenMarket,  un esdeveniment que promou el reciclatge i l'economia circular. Van passar la gran majoria d'alumnes del Provençana per poder veure i comprar els tres pilars de productes que oferíem: roba, bijuteria i llibres. El mercat d'economia circular va ser organitzat pels alumnes de 1r activitats comercials.

El mercat funcionava amb la seva pròpia moneda, el Provencoin. Si s'hi aportava algun dels tres productes s'obtenia 1 ProvenCoin, que després podia ser intercanviat per un altre producte. Al ProvenMarket hi havia quatre parades: un punt d'informació per explicar que era el ProvenMarket, i les tres parades de bijuteria, roba i llibres.

Llegir-ne més...