Preinscripció i matrícula extra setembre 22-23
Preinscripció i matrícula extra setembre 22-23
Llistes admesos setembre 22-23
Llistes admesos setembre 22-23
Documentació i calendari matrícula setembre 22-23
Documentació i calendari matrícula setembre 22-23

Projecte Adda de L'Hagencia

ADDA és una ONG que lluita contra el maltractament animal i promou l’adopció dels animals i en aquesta ocasió ha confiat en L’Hagència, una petita empresa sense ànim de lucre formada per l'alumnat de Grau Superior Màrqueting i Publicitat, per a millorar la seva forma de promoure el seu missatge de solidaritat amb el món animal mitjançant Instagram.

L’Hagència ha dissenyat una campanya anomenada “Vine por Navidad pero no soy un juguete”, amb la intenció de cridar l’atenció sobre les mascotes que són regalades al Nadal com si fossin joguines. Malauradament, en moltes ocasions, persones irresponsables, passat un temps es desfan d'elles, omplint els centres d’adopció i ocasionant un mal irreparable als animals.

Llegir-ne més...

Mandrosos, l'equip d'E-Sports del Proven 

Aquest any hem començat una nova experiència al Provençana. Es tracta d’una secció d’E-Sports impulsada des de la coordinació d’extraescolars, imatge i l’empresa BTheGame.

Els Mandrosos representen a l’institut en la competició estatal de centres educatius Junior League i actualment compta amb un equip del joc Brawl Satrs i un altre de Rocket League.

Llegir-ne més...

Joves per la igualtat i solidaritat: Projecte de l'Hagència

L’Hagència és un projecte d'empresa de màrqueting simulat on els últims mesos hem posat en marxa les diferents experiències i coneixements en els mòduls assumits, per a realitzar un projecte de difusió i de remodelació d'imatge d'una entitat sense ànim de lucre.

L'entitat que hem tingut el gust de poder ajudar, anomenada JIS, (Joves per la igualtat i la Solidaritat), és una entitat juvenil que realitza activitats, formacions i acompanyament a la joventut en els barris de l'Hospitalet de Llobregat. Ajuden a la joventut en el seu procés d'involucrar-se en el món del voluntariat i formatiu. Amb xerrades, activitats i projectes molt diversos per a dotar-los de coneixements per al seu futur laboral i personal.

Llegir-ne més...