Nou Equip d'Ambaixadors/es

Enguany el cicle de xerrades a estudiants d'altres Instituts de L’H ha incorporat nou alumnat dels cicles formatius i també de PFI, constituint un representatiu equip ambaixadors i ambaixadores del Proven.

Han estrenat samarretes i acreditacions dissenyades pels estudiants del CFGM d’activitats comercials dissenyades conjuntament amb el professorat.

Llegir-ne més...

FP Challenge Baix Llobregat

Dimecres 06 de març, 30 alumnes de 5 centres d’FP han participat al C.E. Miquel Servet

L’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia (Sant Joan Despí), Institut Marianao (Sant Boi de Llobregat), Institut Martí i Pol (Cornellà de Llobregat), Institut Miquel Servet i Institut Provençana (L’Hospitalet de Llobregat) han organitzat l’FP Challenge, una hackathon per a treballar en la ideació i cerca d'una proposta de valor vàlida per a solucionar el repte proposat per BIT Habitat: “Com millorem la convivència en espais públics tensionats per l’oci nocturn”.

Llegir-ne més...

Jornades Tècniques 2024 Fem Tàndem!

Durant els dies 19, 20 i 21 de març de 2024, hem pogut gaudir de les xerrades i tallers que ens proporciona el Projecte Fem Tàndem: un projecte promogut per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, que ens permet treballar de forma transversal l’Emprenedoria i col·laborar amb entitats de l’entorn com Gornal Activa.

Aquestes xerrades i formacions han tingut lloc en el marc d’un esdeveniment més ampli, les Jornades Tècniques.

Llegir-ne més...