Escola verda

Escola verda

Espai de difusió de les actuacions de l'institut en matèria ambiental.

L'institut forma part de la xarxa d'escoles verdes. El certificat d'escola verda acredita la implicació de l'institut en la sostenibilitat i la conscienciació mediambiental.

L'institut INS Provençana  organitza des de l'any 2009 un concurs,  per reflectir la importància i necessitat de conservar el medi ambient. Per a nosaltres, i per a les generacions futures.

Des de l'escola verda, agraïm la col·laboració dels alumnes que cada any han demostrat,  cada cop més, la seva implicació.

Quins han estat fins ara aquests concursos?

En una primera convocatòria de cartells , per potenciar i afavorir els hàbits sostenibles, es va triar com a tema, “l'estalvi energètic”.

El segon certamen de cartells, també dintre de la necessitat de crear uns hàbits sostenibles, es va proposar com a tema “l'estalvi de paper”.

El tercer certamen , corresponent al curs 2010-11, es va organitzar un concurs fotogràfic sota el lema “Medi ambient i Hospitalet”.

Això no ha fet més que començar, tots plegats podem fer moltes coses per cuidar el nostre medi ambient.

L'Institut Provençana aposta per la recollida selectiva de residus per tal de reduir l'impacte sobre el medi ambient.

Si vols més informació sobre el reciclatge selectiu i quin ús cal fer de cada contenidor, descarrega't el cartell informatiu.

Enguany l'Institut Provençana organitza el concurs L'Hospitalet de Llobregat i el medi ambient.

Si ets alumne/a del centre (cicles i PQPI), no t’ho pensis i participa en el nou concurs mediambiental.

El passat 10 de novembre, l'Institut Provençana va rebre el distintiu d’Escola Verda.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +