Noticies i activitats

Notícies sobre les activitats escolars i extraescolars que es realitzen a iniciativa de l'institut.

 

 

BON NADAL I MOLT BONES FESTES

L'Institut Provençana us desitja un molt Bon Nadal, amb aquesta postal creada per l'alumne Oscar Cutillas de 1º de Màrqueting i Publicitat.

Ens veiem a la tornada, el dia 10 de Gener.

Bon Nadal i Merry Proven!

TALLER D'EINES DE COMUNICACIÓ

Els dies 20 i 21 de desembre, es va dur a terme el Taller d'eines de comunicació adreçat a l’alumnat de segon CFGS de Màrqueting i publicitat, realitzat a l’aula Open Space de l'institut.

Tags:

CARTELLS GUANYADORS V CONCURS COEDUCACIÓ

Ja tenim als guanyadors del V concurs de coeducació de l'Institut Provençana!! Després de 15 de votació, on han participat fins a 600 persones de la nostra comunitat educativa, Nuria i Maria del cicle de Marketing i Publicitat han obtingut el 29,9% dels vots, enfront del 29,2% de Maryori Yamilé d'Activitats Comercials que ha quedat en segon lloc.

Tags:

PROJECTE POMEZIA: CONVENI INNOVA AMB "LA FUNDICIÓ"

El dia 24 de novembre, es va signar un conveni de col·laboració Innovafp entre la fundació La Fundició i l’institut Provençana.

Aquesta col·laboració consisteix en portar a terme el projecte anomenat “Pomezia”.

L’objectiu del projecte “POMEZIA” és focalitzar l’aprenentatge actiu i participatiu en una experiència vivencial i de col·laboració entre l’alumnat del PFI Auxiliar d’Obres d’Interior i  Pintura de l’INS Provençana  i l’entitat LaFundició, creant sinergies de coneixement.

Tags:

Pàgina 1 de 105