Notícies i activitats

L’Institut Provençana rep el reconeixement com a “Millor centre Red Hat Academy 2018


Guardó millor acadèmia Red Hat 2018

Aquest dimecres 8 de maig, el professor Sergi Pons del departament d’Informàtica de l’Institut Provençana, va assistir a la 6a edició del PUE Academy Day, congrés anual organitzat a Madrid per l’empresa PUE amb col·laboració amb els principals fabricants tecnològics, i que es defineix com “La cita anual amb la innovació per la docència TIC”, en la qual es presenten les novetats dels diferents programes educatius TIC i es fan tallers tècnics relacionats amb diferents tecnologies.

Durant la jornada, es fa entrega dels PUE Academy Awards, un reconeixement a les institucions educatives que aposten i implanten programes educatius de formació TIC amb l’objectiu d’incrementar la qualificació dels alumnes i potenciar la seva inserció laboral.

En aquesta edició, l’Institut Provençana ha rebut el reconeixement com a “Millor centre Red Hat Academy 2018” per la implantació i execució del programa educatiu Red Hat Academy en els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX).

Durant l’entrega del reconeixement, en Sergi Pons en nom de l’Institut Provençana, va rebre el guardó per part de José Luis Ojer, EMEA Sales Manager & Training Sales Specialists en Red Hat i de José Antonio Ufano, President i Director de Relacions Institucionals de PUE.


Guardó millor acadèmia Red Hat 2018

Des del curs 2016-17, gràcies a l'acord entre Red Hat i la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, l’Institut Provençana es va acreditat com a centre oficial Red Hat Academy, el qual permet utilitzar els recursos oficials del programa educatiu amb l'alumnat del centre.

Entre els diferents materials disponibles a la plataforma online del projecte Red Hat Academy, es troben els cursos Red Hat System Administration I (RH124), II (RH134) i III (RH254), cursos molt valorats en el sector informàtic, ja que traslladen els coneixements i pràctiques necessàries per al desenvolupament professional com a especialistes en xarxes i sistemes operatius. Actualment, aquests cursos s’estan impartint als mòduls de sistemes del cicle formatiu d’ASIX.

Tots els alumnes del cicle formatiu d’ASIX valoren positivament el fet de poder treballar amb els materials oficials del programa Red Hat Academy, conscients del valor afegit que els aporta com a professionals del sector informàtic el fet de poder acreditar formació oficial Red Hat, i tenint en compte el cost que els hi hagués suposat realitzar aquesta mateixa formació en un entorn de formació privat.

Tots els alumnes que superen els cursos reben un diploma oficial de l’Institut Provençana, en la seva condició de centre oficial Red Hat Academy, acreditant les hores de formació i els continguts de cada un d’aquests cursos.

Enllaços d’interès:
https://twitter.com/ticPUE/status/1126082439238103040

Més informació:

https://blog.pue.es/nota-prensa-pue-academy-day/

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +