Escola verda

El passat 10 de novembre, l'Institut Provençana va rebre el distintiu d’Escola Verda.

L’acte de l’otorgament es va realitzar a l’Auditori del Cosmocaixa de Barcelona dintre de la IX Trobada d’Escoles Verdes. Van assistir a l’acte  en representació de l’institut ,en Rafael Salines, en Javier López i en Manel Berruezo, els quals formen part del “Comitè Ambiental” de l’institut.

lliurament escola verda 1

El distintiu fou lliurat pel Sr. Frederic Ximeno, Director General de Polítiques Ambientals i de Sostenibilitat i pel Sr, Jordi Sabaté, subdirector General de Formació i Desenvolupament del Personal Docent del Departament d'Educació.

lliurament escola verda 2
L'acreditació és el reconeixement als esforços realitzats a l'institut per la conscienciació de tota la comunitat educativa en matèria de conservació del medi ambient i ús racional dels recursos.

La notícia apareix també a la publicació digital-h.cat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +