L'alumnat presenta: PFI al Proven

L'alumnat del Proven ens presenten els diferents Programes de Formació i Inserció PFI que es realitzen al Proven. A continuació podreu veure el vídeo on ens expliquen el perquè han triat aquests estudis, el que es realitza als cicles i les possibles sortides professionals i acadèmiques.

Llegir-ne més...

L'alumnat presenta: CFGM al Proven

L'alumnat del Proven ens presenten els diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà que es realitzen al Proven. A continuació podreu veure els vídeos on ens expliquen el perquè han triat aquests estudis, el que es realitza als cicles i les possibles sortides professionals i acadèmiques.

Llegir-ne més...

L'alumnat presenta: CFGS al Proven

L'alumnat del Proven ens presenten els diferents Cicles Formatius de Grau Superior que es realitzen al Proven. A continuació podreu veure els vídeos on ens expliquen el perquè han triat aquests estudis, el que es realitza als cicles i les possibles sortides professionals i acadèmiques.

Llegir-ne més...

Xerrada de Fernando del Pozo d'Inea Creative Consulting

El ponent fou Fernando del Pozo, gerent de l'empresa Inea Creative Consulting, qui donà consells, basats en la seva experiència, sobre com trobar solucions imaginatives i eficaces per poder entrar en mercats internacionals tan diversos com Bali o Singapur.

Xerrada Comerç internacional

Un aprenentatge que els alumnes interessats podran intentar ampliar, si superen el procès de selecció per a realitzar les pràctiques d'FP dual en l'empresa.