Portes obertes virtuals
Portes obertes virtuals
Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Jornades tècniques 2022
Jornades tècniques 2022
 
 
FINALITZACIÓ PROJECTE POMEZIA
 
El PFI Auxiliar d'Obres d'Interior i Pintura el projecte Pomezia han finalitzat el projecte amb una festa.
Han estat mesos d'esforç i molta dedicació però, finalment, els veins i veïnes del barri de La Florida podran gaudir de la rehabilitació del local per poder dur a terme iniciatives i sinergies conjuntes i beneficioses pel barri.
 

PRESENTACIÓ MILLORS CAMPANYES DE PUBLICITAT AL GRAN VIA 2

El passat dijous 26 de maig, es van presentar a la gerència del Centre Comercial “Gran Via2” de L’Hospitalet, les millors Campanyes de Publicitat i Mitjans, realitzades pels alumnes de segon del cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat.

Les campanyes de publicitat realitzades, van formar part del mòdul formatiu “Mitjans i suports de comunicació”, impartit pel professor Pere Pairó.

Llegir-ne més...

GUANYADORS METROPOLIS FPLAB

Ariadna, Fede, José Carlos i Miguel, alumnes de segon curs del cicle de Projectes d'Edificació, han guanyat el repte Arquima del Metròpolis FP Lab 2022. Moltes felicitats!

Arquima és una empresa capdavantera en el disseny i construcció de cases de fusta, ecològiques i eficients. Els alumnes han ideat un sistema de recuperació i aprofitament de les minves de bigues i taulers de fusta per transformar-los en una línia de mobiliari basada en peces estàndard que els clients poden muntar i transformar lliurement com si fos un LEGO.

Llegir-ne més...

Xerrada de Fernando del Pozo d'Inea Creative Consulting

El ponent fou Fernando del Pozo, gerent de l'empresa Inea Creative Consulting, qui donà consells, basats en la seva experiència, sobre com trobar solucions imaginatives i eficaces per poder entrar en mercats internacionals tan diversos com Bali o Singapur.

Xerrada Comerç internacional

Un aprenentatge que els alumnes interessats podran intentar ampliar, si superen el procès de selecció per a realitzar les pràctiques d'FP dual en l'empresa.