Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

El passat 6 de febrer, en motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència que se celebra l’11 del mateix mes, un grup de treballadores de l’empresa Bella Aurora van visitar l’Institut Provençana per tal d'explicar la seva experiència professional dins l'àmbit de la ciència a l’alumnat d’Operacions de Laboratori.

Llegir-ne més...

Participació FP Challenge

Alumnat de primer d’Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Desenvolupament d'Aplicacions Web - Bioinformàtica participarà en el programa FP Challenge juntament amb més instituts del Baix Llobregat.

Llegir-ne més...

Jornada d'intercanvi d'experiències Alimentació conscient

Dintre del projecte intercentres "Alimentació conscient" s'ha celebrat la jornada d'intercanvi d'experiències en l'Institut dels Aliments de Barcelona.

Els estudiants de segon curs del CFGM d'Operacions de Laboratori han presentat la feina feta aquests últims mesos i els estudiants del CFGS de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària han presentat les anàlisis fetes i han ensenyat als estudiants del nostre centre a determinar el valor calòric dels aliments elaborats.

Llegir-ne més...

Xerrada de Fernando del Pozo d'Inea Creative Consulting

El ponent fou Fernando del Pozo, gerent de l'empresa Inea Creative Consulting, qui donà consells, basats en la seva experiència, sobre com trobar solucions imaginatives i eficaces per poder entrar en mercats internacionals tan diversos com Bali o Singapur.

Xerrada Comerç internacional

Un aprenentatge que els alumnes interessats podran intentar ampliar, si superen el procès de selecció per a realitzar les pràctiques d'FP dual en l'empresa.