Inici

El passat dijous 12 de desembre a l’institut Provençana, tant al matí com a la tarda, es va realitzar un simulacre d’evacuació en cas d’incendi tal i com consta en el  Pla d’emergència del centre.

La normativa estableix les mesures de prevenció contra incendis i d'evacuació dels treballadors i dels alumnes, així com de les persones alienes presents en un centre educatiu. Aquestes mesures s'han de comprovar periòdicament.  Per aquest motiu, tots els centres han d'elaborar, revisar i actualitzar periòdicament el pla d'emergència. Els centres públics, a l'inici de curs, han de comprovar que el pla d'emergència està actualitzat i han de garantir que, com a mínim, es farà un simulacre (d'evacuació o de confinament) durant el primer trimestre del curs escolar.

El personal del centre van fer una pràctica sobre com actuar davant d’aquesta situació. Un cop donada l’alerta, tot el personal del centre van anar sortint de manera ordenada, un cop fora es van reunir a un punt en concret i es va fer un recompte seguint el procediment establert. L’equip administratiu va tallar el carrer perquè no hi hagués accidents amb el trànsit. Un cop tothom fora del centre es va revisar que no quedes cap persona, tot seguit es va calcular que van trigar 3 minuts a efectuar l’evacuació.Per fer-ho més verídic no es va avisar als alumnes prèviament i es va tirar fum que simulava el d’un incendi real, per observar com actuarien.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +