Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023
Llistes admesos i llistes d'espera
Llistes admesos i llistes d'espera
Documentació i calendari matrícula
Documentació i calendari matrícula

Professorat de nova incorporació curs 2022-2023.

Benvinguts i benvingudes a l’INS Provençana,
Us esperem el dia 1 de setembre a les 10 hores a la secretaria del centre

Llegir-ne més...

Convocatòria alumnat que ha fet la preinscripció a l’Ins Provençana per a cicles formatius de grau mitjà i superior i no ha obtingut plaça i està en llista d’espera.

Dimarts dia 26 de juliol, en l’horari establert al calendari adjunt, portarem a terme una convocatòria per tal de cobrir les places que ens han quedat vacants un cop finalitzat el termini de matricula.

Llegir-ne més...

Horaris rebuda alumnat inici curs 2022-23.

Benvinguts i benvingudes a l’INS Provençana,
El dia 7 de setembre comença el curs per als cicles formatius de grau mitjà, grau superior i curs d’especialització: Modelatge de la informació de la construcció (BIM).

Llegir-ne més...

Entrenaments alumnat Química al CatSkills


Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 38 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

La competició ha estat organitzada per l’equip de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Departament d’Educació mitjançant l’Institut de La Romànica de Barberà del Vallès.

Aquests entrenaments serviran perquè els alumnes es familiaritzin i preparin per les properes competicions i puguin fer un bon paper a les proves nacionals i internacionals.

Els Campionats d’FP de Catalunya permeten fer lluir les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen.


Les proves de les diferents competicions estan inspirades en el campionat internacional Worldskills.

L’objectiu és promoure la transferència d’habilitats i coneixements en l’àmbit de la formació professional i, al mateix temps, estimular alumnes i professors dins el marc de la formació professional.
 
Durant les diferents proves, els alumnes utilitzen moltes de les competències professionals adquirides als cicles que estan estudiant. Aquestes proves les elaboren persones expertes en cadascuna de les diferents categories.

El Catskills està finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

https://twitter.com/educaciocat/status/1205438924753117184