Col·laboració del grup de 2on MK i Publicitat amb el Viver d'empreses

El passat dia 4 de maig, els alumnes de 2on del cicle Màrqueting i Publicitat van col.laborar amb la inauguració del Viver d'empreses Blue Containers. L'esdeveniment va comptar amb la presència de nombroses autoritats, empreses i antics alumnes i professors.

Llegir-ne més...

Horaris examens 2ª convocatòria

A aquesta notícia fem públics els horaris dels exàmens de segona convocatòria per cada una de les famílies professionals.

Llegir-ne més...

Polarizamaton

Polarizamaton, 1er premi a l'excel·lència docent

El dijous 1 de juny a l'Ins Joan Ramon Benaprès en Sitges es va celebrar el lliurament de la 3a edició dels premis Impuls FP del territori Barcelona comarques. El projecte "Polaritzamatón" va estar guardonat amb el 1r premi a l'excel·lència docent. En aquest projecte ha participat el CFGS de disseny d'aplicacions web, el CFGS de màrqueting i publicitat i en una segona fase participarà el PFI de vendes.

Llegir-ne més...

Entrenaments alumnat Química al CatSkills


Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 38 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

La competició ha estat organitzada per l’equip de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Departament d’Educació mitjançant l’Institut de La Romànica de Barberà del Vallès.

Aquests entrenaments serviran perquè els alumnes es familiaritzin i preparin per les properes competicions i puguin fer un bon paper a les proves nacionals i internacionals.

Els Campionats d’FP de Catalunya permeten fer lluir les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen.


Les proves de les diferents competicions estan inspirades en el campionat internacional Worldskills.

L’objectiu és promoure la transferència d’habilitats i coneixements en l’àmbit de la formació professional i, al mateix temps, estimular alumnes i professors dins el marc de la formació professional.
 
Durant les diferents proves, els alumnes utilitzen moltes de les competències professionals adquirides als cicles que estan estudiant. Aquestes proves les elaboren persones expertes en cadascuna de les diferents categories.

El Catskills està finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

https://twitter.com/educaciocat/status/1205438924753117184