PORTES OBERTES VIRTUALS
PORTES OBERTES VIRTUALS
PLA D'OBERTURA DE CENTRE 2021-2022
PLA D'OBERTURA DE CENTRE 2021-2022
HORARI REBUDA ALUMNAT 2021-2022
HORARI REBUDA ALUMNAT 2021-2022

 

ERASMUS+ A ITÀLIA

L’Anna, l’Erick i la Mariam, alumnes de 2n curs de Comerç Internacional de l'institut ja han tornat de la seva estada de pràctiques a Itàlia. Han estat realitzant pràctiques durant aquest estiu a Offida, una petita població de la provincia d’Ascoli Piceno, al centre d’Itàlia.

Llegir-ne més...

 

FIRA ONLINE COMERÇ INTERNACIONAL

 

L’alumnat de 2n de Cicle Formatiu de Comerç Internacional va organitzar el passat 17 de maig de 2021 la Fira Online Blue Containers amb l’objectiu d’explicar les diferents aplicacions que han hagut de representar comercialment fora de les nostres fronteres: Vivenda, Biblioteca Mòbil, Coworking, Refugi d’animals i Ludoteca són les aplicacions triades pels diferents grups de treball.

 

Llegir-ne més...

 

FORMACIÓ AMB JOBSHADOWING

 

Del 7 a l’11 de juny una delegació del centre EREA Alain Fournier, de Beaune, ha realitzat una formació jobshadowing a l’Institut Provençana dins del programa Erasmus+.

 

Llegir-ne més...

Entrenaments alumnat Química al CatSkills

Felicitem al professorat i alumnat de la familia de química de l'Institut Provençana.

El dia 13 de desembre, 2 alumnes del segon curs del cicle formatiu de grau superior  de laboratori d'anàlisi i control de qualitat (LACQ) han participat i guanyat en els entrenaments pels campionats de Formació professional Catskills de l’especialitat de química.


Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 38 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

La competició ha estat organitzada per l’equip de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Departament d’Educació mitjançant l’Institut de La Romànica de Barberà del Vallès.

Aquests entrenaments serviran perquè els alumnes es familiaritzin i preparin per les properes competicions i puguin fer un bon paper a les proves nacionals i internacionals.

Els Campionats d’FP de Catalunya permeten fer lluir les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen.


Les proves de les diferents competicions estan inspirades en el campionat internacional Worldskills.

L’objectiu és promoure la transferència d’habilitats i coneixements en l’àmbit de la formació professional i, al mateix temps, estimular alumnes i professors dins el marc de la formació professional.
 
Durant les diferents proves, els alumnes utilitzen moltes de les competències professionals adquirides als cicles que estan estudiant. Aquestes proves les elaboren persones expertes en cadascuna de les diferents categories.

El Catskills està finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

https://twitter.com/educaciocat/status/1205438924753117184