Inici

Generalitat, empreses i comunitat educativa s’uneixen a la primera edició de les 24h d’innovació Barcelona.

L’esdeveniment es celebrarà a l’espai Bital, en Hospitalet de Llobregat els dies 18 i 19 de desembre.

Per primera vegada a Catalunya, aquesta iniciativa permetrà la interacció de 200 estudiants de formació professional amb diferents empreses en torn a un repte estimulant i innovador, es preten apropar el talent i el potencial creatiu de la formació professional a l’empresa.

Els alumnes estaran distribuits en 24 equips, donaran resposta a 24 reptes empresarials en tan sols 24h. Les families participants són: marketing, informàtica, salud, fabricació, electrónica, automoció o química.
Els alumnes hauran d’dear, prototipar i presentar una solució al repte que els hi hagin proposat i per fer-ho tindran a la seva disposició diferents eines com impresores 3D, talladores làser o vinildores entre d’altres. Participaran 8 alumnes de l’Ins Provençana.Es tracta d’un esdeveniment organitzat i financiat pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya i per la Fundació Bankia per la formació Dual. La iniciativa neix de la Unitat d’innovació de la Direcció general d?FP i Ensenyaments de Règim Especial, ImpulsFP i, més concretament, del programa Innovafp.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +