Inici

Generalitat, empreses i comunitat educativa s’uneixen a la primera edició de les 24h d’innovació Barcelona.

L’esdeveniment es celebrarà a l’espai Bital, en Hospitalet de Llobregat els dies 18 i 19 de desembre.

Per primera vegada a Catalunya, aquesta iniciativa permetrà la interacció de 200 estudiants de formació professional amb diferents empreses en torn a un repte estimulant i innovador, es preten apropar el talent i el potencial creatiu de la formació professional a l’empresa.

Els alumnes estaran distribuits en 24 equips, donaran resposta a 24 reptes empresarials en tan sols 24h. Les families participants són: marketing, informàtica, salud, fabricació, electrónica, automoció o química.
Els alumnes hauran d’dear, prototipar i presentar una solució al repte que els hi hagin proposat i per fer-ho tindran a la seva disposició diferents eines com impresores 3D, talladores làser o vinildores entre d’altres. Participaran 8 alumnes de l’Ins Provençana.Es tracta d’un esdeveniment organitzat i financiat pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya i per la Fundació Bankia per la formació Dual. La iniciativa neix de la Unitat d’innovació de la Direcció general d?FP i Ensenyaments de Règim Especial, ImpulsFP i, més concretament, del programa Innovafp.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +