Inici
L'Institut Provençana és un institut d'ensenyament secundari especialitzat en formació professional. El centre ofereix ensenyaments en les famílies professionals d'Administració, Comerç i màrqueting, Informàtica, Edificació i obra civil i Química.


Logo IES ProvenzanaAmb una llarga experiència en la docència en la formació professional i un alt nivell d'inserció laboral dels nostres titulats, la nostra missió és dotar els nostres alumnes de les capacitats i competències que demanda el mercat laboral, així com l'adaptabilitat a les noves formes de treball i la seva organització.

 

Posem èmfasi especial en l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, tant en les activitats d'ensenyament-aprenentatge com en l'assoliment de competències per l'alumnat.

Les activitats de caràcter pràctic tenen una importància fonamental. Diversos projectes i iniciatives que porten a terme intenten potenciar-les: la metodologia d'empresa simulada per a la família d'Administració, l'ús intensiu de pràctiques i simulacions a la família d'Informàtica, les pràctiques amb material real a la família d'Edificació, en són alguns exemples.

El centre disposa d'unes infraestructures informàtiques d'alt nivell i d'un campus virtual d'aprenentatge per facilitar l'accés a la formació i millorar els aprenentatges. Els alumnes disposen d'accés als materials a través de la xarxa local i d'Internet, també des de casa seva. Tantmateix, disposen d'un espai considerable als servidors del centre per emmagatzemar apunts, treballs, etc. amb accés a través d'Internet.

Consulta el nostre Projecte Educatiu de Centre.

Estem implicats en un procés de millora contínua i d'excel·lència en la qualitat dels serveis, la qual està reconeguda amb la certificació ISO 9001. Consulta la nostra política de qualitat.

Si estàs pensant en millorar la teva formació o formar-te professionalment, vine a veure'ns!

També pots sol·licitar informació de caràcter general a l'adreça de correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Des de l'institut volem contribuir a l'estalvi econòmic de les famílies i a l'optimització de recursos del centre. Per aquest motiu impulsem les següents polítiques:
 
barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +