Projecte Virtual Art Spaces

Virtual Art Spaces

Projecte Virtual Art Spaces

El mes de juny 2023 es va inaugurar el Museu Virtual Art per Aprendre, fruit d'un conveni de col·laboració entre el Departament d'Edificació de l'Institut Provençana i la Universitat de Granada.

Els alumnes dʻedificació i obra civil han dissenyat i modelat en 3D diferents sales dʻexposició per exposar projectes artístics de la col·lecció Art per Aprendre de la Universitat de Granada. Aquests espais arquitectònics es poden visitar de forma lliure en línia i de forma inmersiva mitjançant ulleres de Realitat Virtual. A més, s'han incorporat al metavers on poden accedir diferents persones de forma simultània i interactuar entre elles.

També ha col·laborat l'alumnat de la família de comerç i màrqueting en el disseny de la comunicació i la difusió del projecte.

Aquest projecte tindrà continuïtat durant el curs 2023-2024 amb l'objectiu de consolidar la utilització d'aquestes noves tecnologies en la formació professional.

Als següents links podeu veure el vídeo resum del projecte i accedir a la pàgina web per visitar les diferents exposicions.