Projectes

L’Institut Provençana s’ha adherit recentment a l’Associació catalana per al foment de l’Economia del Bé Comú, essent el primer institut d'ensenyament secundari de Catalunya, tant públic com privat, en formar part d’aquest espai de participació del que formen part entitats públiques ben diverses, com el districte barceloní d’Horta - Guinardó o l’Hospital - Institut universitari Guttmann, adscrit a la UAB.

L’Associació es constitueix al setembre del 2014 i té com a finalitat principal la promoció de l’Economia del Bé Comú a Catalunya.
És un espai de participació per a totes les persones, associacions, empreses, entitats i organitzacions, públiques o privades, que volen contribuir a la construcció d’un model econòmic amb valors ètics (Mercat ètic europeu).

L’Associació és independent, diversa, oberta al diàleg i a treballar conjuntament amb totes les iniciatives que caminen en la mateixa direcció.

Més informació en aquest document.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +