Projectes

L’Institut Provençana s’ha adherit recentment a l’Associació catalana per al foment de l’Economia del Bé Comú, essent el primer institut d'ensenyament secundari de Catalunya, tant públic com privat, en formar part d’aquest espai de participació del que formen part entitats públiques ben diverses, com el districte barceloní d’Horta - Guinardó o l’Hospital - Institut universitari Guttmann, adscrit a la UAB.

L’Associació es constitueix al setembre del 2014 i té com a finalitat principal la promoció de l’Economia del Bé Comú a Catalunya.
És un espai de participació per a totes les persones, associacions, empreses, entitats i organitzacions, públiques o privades, que volen contribuir a la construcció d’un model econòmic amb valors ètics (Mercat ètic europeu).

L’Associació és independent, diversa, oberta al diàleg i a treballar conjuntament amb totes les iniciatives que caminen en la mateixa direcció.

Més informació en aquest document.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +