Projectes

El departament d’Edificació i Obra Civil participa en el programa ARCE “La rehabilitación del patrimonio arquitectónico. Propuestas locales y globales en la era de la sostenibilidad” en el projecte de rehabilitació del conjunt industrial de Can Trinxet al’Hospitalet de Llobregat.

El programa es desenvolupa juntament  amb els instituts:

  • IES Atenea - Ciudad Real (centre coordinador)
  • IES Alarnes – Getafe
  • IES Luis de Camoes – Ceuta
  • IES Martín Rivero - Ronda (Málaga)


En una primera fase s’ha fet una recerca històrica i l’aixecament topogràfic, per tal de dibuixar els plànols de l’estat actual i poder realitzar una maqueta del conjunt. Posteriorment s’elaborarà el projecte de rehabilitació d’algun dels edificis, amb un ús social vinculat a les mateixes activitats que té previst l’Ajuntament per les restes d’aquest conjunt industrial.

Per seguir els treballs dels alumnes dins d’aquest programa, hem creat un blog des d’on podeu serguir-ne els detalls del que anem fent.

http://arce-provensana.blogspot.com.es/

Els blogs dels altres centres participants són:

IES Atenea - Ciudad Real (centre coordinador)
http://miproyectoarce.wordpress.com/category/ies-atenea-ciudad-real/

IES Alarnes – Getafe
http://alarnesarce2012dotcom.wordpress.com/

IES Luis de Camoes – Ceuta
http://edificacion-camoens.blogspot.com.es/p/proyecto-arce.html

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +