Notícies i activitats

Dintre dels objectius de l’Institut Provençana està l’Economia del Bé Comú, i és per aquest motiu que mostrem i compartim en tots els espais que ens volen escoltar les bones pràctiques, experiències i projectes que portem a terme.

El dia 11 de juny es va fer la Cloenda dels programes i projectes de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial (DGFPIERE) .En aquest acte, el programa OrientaFP ha convidat a la coordinació de tutoria del centre a presentar la bona pràctica relacionada amb la col·laboració amb l’Oficina Jove de l’Ajuntament de L’Hospitalet en el desenvolupament del Pla d’Acció Tutorial de l'IPOP. D'altra banda, el programa ActivaFP ha convidat al coordinador del Projecte Confid Unlocked a explicar l’experiència de transformar i reprogramar els mòduls professionals durant el confinament.

Durant aquest acte es va reconèixer a l’Institut Provençana entre altres 24 centres de Catalunya, per la seva participació i implicació en els programes de la unitat ImpulsFP. Aquesta unitat està formada per:


El 12, 13 i 14  de maig a la  Mostra impulsfp,  l’Institut Provençana va presentar el projecte Confid Unlocked de les famílies de Comerç i màrqueting i d’informàtica i comunicacions, el projecte  Blue Containers de la família d’Edificació i obra civil. Tanmateix, als premis d’FPempren del programa emprenFP es va presentar el projecte de la família d’Administració i gestió,  Ecoprens (Guanyador al concurs de Joves Emprenedors de L’H) i va quedar finalista. Per últim, per part de la coordinació d’InnovaFP del centre, es va presentar al projecte més innovador el projecte de la família d’Informàtica i Comunicació, AppMoria per al camp de refugiats de l’Illa de Lesbos.

Altre esdeveniment dintre dels programes de la Direcció General són els entrenaments als campionats de Catskills.  En el cas de la familia química hem estat guanyadors el curs 19-20, amb el reconeixement que això suposa per a l’alumnat i el professorat.  

Durant el curs també participem en les diferents sessions de xarxa del programa de qualitat i el programa de mobilitat.

Tot això ha estat gràcies a l’esforç i implicació de tota la comunitat educativa de l’Institut Provençana, amb especia menció a l’alumnat, coordinadors, professorat i equips docents els quals han estat els protagonistes i principals actors de tots aquests projectes.

FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS I MOLT BONA FEINA!!

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +