Comerç

L'alumnat de Comerç internacional pot realitzar intercanvis d'estudis en instituts francesos de Saint Malo (Bretanya) i de Cachan (Paris). És una gran experiència, i una oportunitat per a entrar en contacte amb un altre sistema educatiu, així com per millorar el coneixement de la llengua francesa.

Durant aquesta estada, l'alumnat seleccionat per al projecte participarà de forma activa en la vida escolar del centre. La formació serà avaluada i qualificada pels professors dels centres francesos.

El contingut dels mòduls que s'impateixen a França estan consensuats entre el centre francès i el centre català de tal manera que els continguts que s'imparteixen durant aquest periode seran els mateixos.

A més, l'alumnat té la possiblitat de realitzar la formació en centres de treball (FCT) a empreses franceses. Rebran una formació qualificada, i podran trobar una oportunitat laboral, en empreses de projecció internacional.

 Mobilitat internacional

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +