Notícies i activitats

El I Concurs Mediambiental ha estat un ÈXIT!!!

Els alumnes participants han ideat cartells molt originals, impactants i de gran contingut sensibilitzant sobre l’estalvi energètic.

 Concurs Medi ambient

La Comissió encarregada de l’elecció dels guanyadors ha tingut serioses dificultats en la seva decisió. Finalment va escollir com a guanyadors els dissenyats per Patrícia García, Javier Gómez, Oscar Gómez i Alberto Martínez.

Per fer pública la decisió, es van penjar tots els cartells en el vestíbul del segon pis.

Concurs Medi ambient

El dia 5 de juny, coincidint amb la diada del mediambient, es van lliurar els premis als guanyadors del concurs. A aquest acte hi van assistir membres de la comissió i representants de l’equip directiu, els quals van fer l’entrega dels premis als participants guanyadors i també a la resta pel seu esforç.

 Concurs Medi ambient

La Comissió, a partir dels resultats obtinguts en aquest I Concurs Mediambiental, va decidir continuar animant a alumnes, professors i PAS a contribuir en aquesta tasca tant important: el DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE.

Concurs Medi ambient

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO