Notícies i activitats

L’alumnat d’AF1 matí i tarda va assistir el dia 14 de maig de 2009 al "Taller de creativitat" organitzat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a l’Àrea de Promoció Econòmica.

Aquest Taller de creativitat i activació de projectes forma part de les activitat programades dintre de la V edició del Concurs de Joves Emprenedors i Emprenedores.

Taller creativitat 1 Taller creativitat 2 
 
Aquesta sessió van tenir una durada de 3 hores, en què es plantejaren uns continguts adreçats a presentar tècniques creatives especifíques a utilitzar per executar i potenciar els projectes.
El tema d’aquesta trobada va ser "El Pensament Creatiu" i l’alumnat va treballar i desenvolupar, individualment i en grups, aspectes com el "Esquema de Pensament" i "El Procés de Creativitat".

Taller creativitat 3 Taller creativitat 4 

Aquesta és una sortida que s’inclou en la programació del crèdits C6 Gestió comercial i servei d’atenció al client, de la família d’Administració i Finances, amb l’objectiu de preparar el C12, Projecte Empresarial que s’imparteix durant el segon curs.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO