Aparador Erasmus Days

 

APARADOR ERASMUS DAYS

 

Aquest curs hem inaugurat l’aparador de l’institut coincidint amb els Erasmus days, que es van realitzar entre el 14 i el 16 d’octubre del 2021.

El dijous 14 d’octubre l’alumnat del PFI-PTT, tant el d’Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, com el d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, van instal·lar l’aparador amb la presentació del projecte Erasmus+ del centre.

El projecte Erasmus+ de l’Institut Provençana promou la realització de mobilitats de pràctiques entre l’alumnat del centre, tant per als cicles de Grau Superior com de Grau Mitjà, i des del curs passat s’incorporen els PFI-PTT del centre. També rebem alumnat que realitza mobilitats d’estudis al nostre centre en els estudis de Comerç Internacional.

Apart d'això promovem la formació del professorat en l’àmbit internacional, participant en estades formatives, tant en la modalitat job shadowing com en la participació en cursos, a diferents països europeus. Finalment, també rebem a professorat per a la formació al nostre institut.

Si tens qualsevol dubte sobre el projecte de mobilitat del centre consulta les convocatòries vigents a la web de l’institut o pregunta al teu tutor. Anima’t a participar en el projecte Erasmus+ de l’Institut Provençana!

 

 

Tags: