Notícies i activitats

L’alumnat i professorat de l'Institut ha participat en el Taller organitzat des de la Coordinació d’Emprenedoria (EmprènFP) del centre en col·laboració amb La Col·lectiva, concretament des de la difusió educativa que realitzen per a escoles.

La Col·lectiva s’ha fet acompanyar d’Espai Llavors (Llibreria al barri de Collblanc) i de MUET, associació que esdevindrà properament cooperativa, per a ajudar a dones del sector de les cures i la llar, i garantir una feina digna per a totes les persones que hi treballen.

El model cooperatiu és un model d’empresa basat en la cooperació, l’ajuda mútua, la xarxa i la comunitat. Una bona alternativa a tenir en compte, com a forma jurídica, si volem un futur prometedor per a tothom!

Aquest taller forma part d’una nova línia estratègica de l’institut Provençana que vol facilitar la formació i sensibilització cap el món empresarial i l’autoocupació, com una altra opció a tenir en compte i que té com a objectiu, entre d’altres, teixir ponts entre entitats especialitzades del territori com La Col·lectiva.

Durant el tercer trimestre, amb el bon temps, ens queda pendent una sortida amb l’alumnat d’Activitats Comercials per a explorar, sobre el territori, el comerç de proximitat i les petites cooperatives que donen vida els nostres barris.

Espai Llavors

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +