Notícies i activitats

L’alumnat i professorat de l'Institut ha participat en el Taller d’Imatge i Marca Personal organitzat des de la Coordinació d’Emprenedoria (EmprènFP) del centre en col·laboració amb Gornal Activa i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat dins el projecte Fem Tàndem per a escoles públiques de la ciutat, el dia 10 de març, en dos sessions de matí i tarda.

La Consol Vilar, consultora especialista en imatge personal i comunicació corporativa, ens va parlar sobre la importància de la nostra pròpia imatge, la imatge que projectem al nostre voltant així com la importància de la construcció d’una marca personal. Seguir una bona estratègia de construcció de marca personal ens permetrà emprendre projectes d’èxit, per compte propi, però també en processos de recerca de feina.

Aquest taller forma part d’una nova línia estratègica de l’institut Provençana que vol facilitar la formació i sensibilització cap el món empresarial i l’autoocupació, com una altra opció a tenir en compte i que té com a objectiu, entre d’altres, teixir ponts entre entitats especialitzades del territori com Gornal Activa, dins l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +