Notícies i activitats

Comencem una col·laboració amb el Beauty Cluster Barcelona, l'agrupació d'empreses del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

Recentment hem signat un acord de col·laboració amb el Beauty Clúster, una associació privada integrada per més de 200 empreses espanyoles que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

Aquest conveni, compren una sèrie d'accions que busquen la millora de la formació, mitjançant l'adquisició de les competències que actualment demana el sector de la bellesa i la cosmètica. Els alumnes dels cicles de les famílies Química i Comerç i Màrqueting també tindran l'oportunitat de realitzar les pràctiques en les empreses del Beauty Clúster, l'únic clúster de bellesa del món acreditat amb el segell de qualitat de gestió de clústers GOLD LABEL.

Els experts del sector oferiran masterclass i tallers a diferents grups d'alumnes dels cicles de grau mitjà i superior les famílies de Química i de Comerç i Màrqueting.

Des del centre treballarem per anar de la mà d'empreses i organitzacions que, com el Beauty Cluster, fan un pas endavant i aposten per la Formació Professional com a eina fonamental per aconseguir el talent que necessiten.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +