Notícies i activitats

Els alumnes de 1r de grau mig d'activitats comercials han realitzat una sortida a diferents indrets d'Hospitalet per treballar de forma pràctica els continguts de diferents mòduls i consolidar els seus aprenentatges. 

En relació al mòdul de màrketing, els alumnes han fet el treball de camp d'una investigació posant-se en la pell d'entrevistadors a peu de carrer, realitzant enquestes a usuaris i consumidors per tal d'obtenir informació sobre gustos, hàbits de consum, etc.

Les enquestes realitzades havien estat treballades prèviament al centre. Els alumnes han investigat tant la part comercial i els hàbits de consum, com la part social i sànitaria (canvi d'hàbits per la COVID, etc.)

A més, pel mòdul de "Dinamització dels espais de venta", els alumnes han fet d'analistes de merxandatge visual de diferents comerços del barri, fotografiant i analitzant els aparadors guarnits amb motius nadalencs i tots els elements específics que pretenen incentivar les vendes en aquestes dates tan assenyalades.

La sortida ha contemplat diversos escenaris: la Fira de Nadal de la Rambla Just Oliveres, el petit comerç a l'eix comercial de Santa Eulàlia i el Centre Comercial Gran Via II.

Ha estat una experiència molt divertida i enriquidora que els ha donat forces per continuar treballant plegats i fer pinya amb l'equip d'alumnat i professorat. 

 

  

 

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +