Notícies i activitats

Els alumnes de l'institut han participat en els Tallers d’Autoconeixement organitzats des de la Coordinació d’Emprenedoria (EmprènFP) del centre en col·laboració amb Gornal Activa i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat dins el projecte Fem Tàndem per a escoles públiques de la ciutat, que van tenir lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

L’alumnat va tenir possibilitat de conèixer aquells trets, característiques i valors que permeten fomentar l’esperit emprenedor, així com conèixer amb una perspectiva panoràmica algunes de les eines utilitzades més sovint per a la posada en marxa d’idees de negoci incipient.

Aquest taller forma part d’una nova línia estratègica de l’institut Provençana que vol facilitar la formació i sensibilització cap el món empresarial i l’autoocupació, com una altra opció a tenir en compte i que té com a objectiu, entre d’altres, teixir ponts entre entitats especialitzades del territori com Gornal Activa, dins l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +