Notícies i activitats

L'Institut Provençana ha estat seleccionat en la convocatòria d'Ajudes Dualitza Bankia i FPEmpresa, de manera que rebrà una aportació econòmica per a la realització del projecte: Construcció d'un Viver d'Empreses, Blue Containers Project, presentat pel professor Paco Sánchez i en col·laboració amb l'Institut Escola del Treball de Lleida i l'Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat.

 

Aquests ajuts aposten per impulsar projectes de FP de centres educatius que comptin amb la col·laboració d'empreses, valorant la innovació, l'impacte en el territori, la sostenibilitat i la transferibilitat del coneixement generat.

El projecte consisteix en el disseny i construcció d'un Viver d'Empreses per i per als alumnes de FP, a partir de la transformació d'un contenidor marítim com una forma d'experimentació de solucions constructives i amb criteris de sostenibilitat i economia circular. És un projecte impulsat pel Departament d'Edificació i Obra Civil i realitzat de forma col·laborativa amb altres centres d'FP i diferents empreses de el sector de la construcció, entre les quals cal destacar a Ursa, AIT Group, Finsa, Serge Ferrari, Kömmerling, Trespa, Placo, Fustes Sebastia, Loxone, EPC Tracker, Iesmed i Servimcoop.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Endavant, moltes felicitats a tots els participants i en especial als alumnes i les alumnes, els nostres futurs professionals.

 

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +