Notícies i activitats

Dijous 15/10/2020 els alumnes de 2n curs de Comerç Internacional van participar en la Cloenda de les Jornades Encercla’t organitzades per Brotes i Espai Orgànic i promogudes pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Economia Social i el SEPE durant els dies 13, 14 i 15 d’octubre.A la jornada de dijous vam parlar sobre Projectes Circulars i va ser l’ocasió per perfecta per promoure el Projecte Blue Containers Project, ideat pel Departament d’Edificació i Obra Civil de l’Institut Provençana i que ens ajuda, a la resta de famílies professionals, a treballar amb metodologies actives. En aquest cas, els alumnes de Comerç Internacional desenvoluparan un projecte al llarg de tot el curs per a difondre el projecte més enllà de les nostres fronteres.

Els alumnes Jamileth, Luis, Mohammed, Nahuel i Sergi ens van explicar en què consisteix el Blue Containers Project, qui en són els promotors, la cronologia principal del projecte, esdeveniments i premis guanyats!

La ponència es pot veure aquí, a partir de 1:42:25

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +