Notícies i activitats

Alumnes d' Administració i finances guanyen amb el seu projecte empresarial AntQueen el Premi Educació, cultura i lleure de la 11a edició dels Premis FPemprèn

L’Institut Provençana torna a estar d’enhorabona: els alumnes Sergio Cámbara, Marc Maryoral i Benjamín Parra, de 2n d’Administració i finances de la tarda han guanyat el Premi Educació, cultura i lleure de la 11a edició dels Premis FPemprèn de projectes empresarials de la Fundació BCN Formació Professional impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

L’han obtingut amb la presentació del projecte AntQueen, amb el qual volen donar a conèixer el fascinant món de la mirmecologia: venent formiguers personalitzats, accessoris i aliments, via online i en botiga física, i desenvolupant programes educatius sobre les formigues, un dels animals més singulars de la terra.

L’han elaborat amb il·lusió, desenvolupant el seu esperit emprenedor i posant en pràctica els coneixements adquirits durant els dos cursos del cicle formatiu.

Moltes felicitats als tres!

Premi

Vídeo promocional

 

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +