Notícies i activitats

Dos equips de l’Institut Provençana han estat seleccionats a la final del concurs MetropolisFPLab, on diverses empreses llancen un repte als estudiants al qual han de donar solució a través de les fases de la metodologia Design thinking: exploració, creativitat, prototipatge i comunicació. Han estat tutoritzats per la professora Chus Sevilla.


Són dos equips de 1r del CFGS de Màrqueting i publicitat que s’han denominat VAMO! I NONAME. Han donat dues solucions ben originals al repte de TMB Transports Metropolitans de Barcelona: “Com aconseguir que els seients reservats del transport públic siguin respectats

Ahir ens van informar del guanyandor i no ha hagut sort però estem molt satisfets d’haver arribat a la final i sobretot d’haver après moltíssim durant tot el procés i poder comprovar que encara que sembli difícil sempre és posible trobar una solució creativa als problemes.

Teniu l’enllaç de les seves presentacions per si esteu interessats en fer-li una ullada.

TMB Noname - INS Provençana
https://youtu.be/s0N0e9aNRd8
TMB Vàmo! - INS Provençana
https://www.youtube.com/watch?v=moFlxHHniJQ

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +