Notícies i activitats

La setmana passada es va celebrar la 1º mostra d’IMPULSFP, esdeveniment que aplega alumnat d’arreu el territori i en la que es van compartir bones pràctiques i es va premiar la capacitat emprenedora i d’innovació de l’alumnnat de la formació professional.

Des de la coordinació d’innovafp volem compartir una molt bona notícia, un dels projectes que s’ha desenvolupat al nostre institut va ser seleccionat com a finalista al premi Dualiza bankia de la innovació, es van exposar tres projectes, no vam guanyar el primer premi però estem molt orgullosos d'haver arribat a la final de tota Catalunya!!

El projecte es diu APP MORIA, és una app específica per al camp de refugiats de Moria, a la illa de Lesbos, Grècia. Permet als refugiats saber on són tots els serveis de primera necessitat a l’illa com hospitals, farmàcies, alimentació… etc.El projecte es va començar a desenvolupar l’any passat al departament d’edificació i obra civil, amb el professor Arnau Llasat, coordinador de projectes de la ONG Arquitectes tècnics sense fronteres, on es va desenvolupar una primera fase de geolocalització dels serveis essencials a l’illa, després ens va proposar el desenvolupament d’una App per donar solució a aquesta necessitat dels refugiats de Moria.

Des del departament d’informàtica, concretament el CFGS de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, dirigit pel professor Albert Mallada i portat a terme pels alumnes Daniel Pedroza i Gabriel Barber, el projecte de l’APP MORIA s’ha fet realitat, amb la col·laboració de la cooperativa tecnológica Jamgo, on els alumnes han desenvolupat les seves pràctiques.També ha estat premiat per la fundació bcn formació professional, a la 9º edició del pla de mesures innovació a la FP, amb 1400 euros, amb els que s’ha finançat el disseny gràfic de la App.

MOLTES FELICITATS!

Coordinació innovafp

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +