Notícies i activitats

Des del departament de Comerç i màrqueting de l’Institut Provençana neix la idea de CONFID UNLOCKED, un projecte per desbloquejar el confinament de comunicació que estan patint molts comerços de barri aquests dies.

Aquest confinament els ha portat a una situació econòmica alarmant, havent de fer front a despeses fixes que ara els són molt difícils cobrir.  La gent ja no entra a la seva botiga, i de cop i volta s'han de posar a vendre on-line, repartir a domicili o agafar comandes per whatsapp sense haver-ho fet abans.

Per tal de poder ajudar-los en aquesta nova etapa, els alumnes de Màrqueting i publicitat treballaran per donar suport en comunicació a aquests petits comerciants.


Els comerços que s’hi vulguin adherir, només han d’omplir el formulari adjunt i l’Institut es posarà en contacte amb ells el més aviat possible. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 13 d’abril, data a partir de la qual els alumnes començaran a treballar dins del seu període lectiu.

Confid Unlocked és un projecte obert, on cada centre o departament el pot aplicar dins del seu àmbit ajudant a petits comerços del seu entorn.

#confidunlocked
Formulari: https://forms.gle/qocFEsPnQ31Qq4eC8
Presentació: Presentació de Confid Unlocked
Video: Video presentació Confid Unlocked

Contacte:
Adrià Ramírez
Dep. de Comerç i màrqueting
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +