Notícies i activitats

Dilluns 18 de desembre, l’Institut Provençana va signar per segon any consecutiu un conveni InnovaFP de col·laboració amb l’Institut Pedraforca i l’empresa Sòlid Solucions informàtiques, SL per a la realització del projecte «Provençana/Pedraforca fan tàndem. Transferència de coneixement entre famílies professionals i millora dels equipaments dels centres públics de L'Hospitalet».


La motivació principal del desenvolupament del conveni és la col·laboració entre dos centres educatius públics i l’empresa Sòlid, consistent en la cessió de 15 ordinadors de l’Institut Provençana a l’Institut Pedraforca,  que en joc de desfer-se d’ells es reciclaran i es clonaran, amb la col·laboració de Sòlid i dels alumnes del cicle de grau mitjà  sistemas microinformàtics i xarxes (amb un programari lliure) allargant la seva vida i permetent que altres alumnes els gaudeixen.

En contraprestació, els alumnes de l’Institut Pedraforca del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria i els del CFGM de Farmàcia i parafarmàcia informaran l’alumnat de l’Institut Provençana sobre primers auxilis en diferents xerrades, que es duran a terme durant el segon trimestre d’aquest curs 2019/20. L’organització de les xerrades s’ha dut a terme per Mar Fas desde la coordinació de tutors i per Pilar Fabra, cap del departament de FOL.

Conveni InnovaFP Provençana-Pedraforca

La imatge correspon al moment de la signatura del conveni entre el director de l’Ins Pedraforca, Bernat Juan, i el director  de l’Ins Provençana, Francisco Barraguer.

Desitgem que sigui l’inici d’una col·laboració molt fructífera entre els dos centres.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +