Notícies i activitats

Volem compartir una bona notícia! La Fundació Barcelona formació professional, en la 9ª edició del Pla de mesures d’innovació a l’FP ha concedit a l’Institut Provençana una subvenció de 1400 euros per dur a terme la creació d'una App per al camp de refugiats de Moria.

El projecte està essent desenvolupat pels alumnes del cicle de Grau Superior Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma Gabriel Barber Servera i Daniel Pedroza.

Està dirigit pel professor Albert Mallada i coordinat pel professor Arnau Llasat, professor i coordinador de projectes de la ONG Arquitectes Tècnics Sense Fronteres.

El projecte neix de la idea de tenir una comprensió global de l’impacte de la resposta humanitària tant per a la població refugiada com per a la població local, així com de la voluntat de generar sinèrgies entre les entitats locals, regionals, organismes i ONG que hi treballen.

Amb l'app, els refugiats tindran coneixement de tots els serveis de l'illa mitjançant un mapa de geolocalització, evitant que per desconeixement, tots vagin als mateixos llocs provocant un col·lapse en farmàcies i altres serveis.

Estem molt orgullosos que aquest projecte innovador s’estigui desenvolupant al nostre centre i agraïm l'esforç i la implicació de l'alumnat i el professorat.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +