Notícies i activitats

Des de la Coordinació d’Emprenedoria del centre s’ha organitzat per segon curs consecutiu una formació per alumnat emprenedor.

Jornada emprenedoria
Aquesta formació forma part del projecte Fem Tàndem, en el qual participem conjuntament amb l’Ajuntament de L’Hospitalet i Gornal Activa.

Jornada emprenedoria

A aquesta formació assisteix l’alumnat més motivat i creatiu amb la idea de, en el futur, engegar una iniciativa empresarial pròpia.

Durant els dies 10,11,12 i 13 de febrer a l’espai Gornal Activa de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de L’Hospitalet, es realitzaran diferents sessions amb l’objectiu de dotar els assistents d’eines per dur a terme els seus projectes!


Jornada emprenedoria

Els objectius específics són:

    • Que l’alumnat pugui materialitzar els seus somnis, creant un futur professional basat en els projectes personals.
    • Que gràcies a l’ajuda de professionals de prestigi dins d’aquest sector puguin realitzar un procés d’autoconeixement mitjançant el qual volem que aconsegueixin ser conscients de les seves aptituds, la intel·ligència emocional i també els aspectes a millorar per poder ser cada cop millor i, per últim, quines pors han de vèncer.
    • Ensenyar a l’alumnat tot allò relacionat amb la creació de projectes d’èxit, com ara SMART, DAFO o CANVAS, entre altres.
    • Obrir la seva ment en relació amb l’apassionant món de les vendes gràcies a una sessió amb una conferenciant inclosa al TOP 100 Speakers.
    • Mostrar el camí més fàcil per fer realitat el seu projecte gràcies a l’entitat de referència en matèria d’Emprenedoria a la ciutat: Gornal Activa

Jornada emprenedoria

Aquests objectius formen part de la planificació anual de la Coordinació d’Emprenedoria del centre que participa en el programa Empren FP de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació.

Jornada emprenedoria

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +