Notícies i activitats

L’Institut Provençana està participant amb diferents equips de les famílies de Comerç i Informàtica en la segona edició del Concurs MetropolisFPLab que es portarà a terme durant el curs 2019-20 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional.

   

Al llarg de la setmana passada es van realitzar diferents tallers de creativitat on es van desenvolupar diverses tècniques per generar idees que donin solució a cadascun dels reptes plantejats per les diferents empreses participants.

L’alumnat de l’Institut Provençana està participant  als reptes de TMB, ICO, ABACUS i Circuit de Montmeló amb equips dels cicles de Marketing i Publicitat, Comerç Internacional i Desenvolupament d’Aplicacions Web.

Els tallers es van realizar a l’espai Caixa fórum de Barcelona.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +