Notícies i activitats

El passat 5 de febrer el programa Aula L'H va tractar el tema de la  formació professional (CFGM o CFGS) dual. Van presentar el programa així:

"Fa unes setmanes la Generalitat va fer públic un estudi sobre la inserció laboral de la Formació Professional. Mentre que la mitjana d'atur juvenil a Catalunya és del 30,4 per cent, els joves aturats que provenen de l'FP són només un 8 per cent. I si parlem d'FP Dual l'atur dels joves baixa fins al 5,9 per cent. A Aula L'H hem parlat de Formació Professional Dual a L'Hospitalet amb la coordinadora d'FP a l'Institut Pedraforca, Susana Sánchez; amb la responsable d'FP dual de l'institut Provençana, Inma Palacios; i amb una estudiant d'FP Dual de l'institut Pedraforca, Míriam Pujol"

Us passem l'enllaç perquè ens sembla que pot ser interessant veure aquesta part del programa per poder entendre millor com està funcionant l'FP dual al nostre centre:

Reportatge a Aula LH del 5 de febrer sobre l'FP dual a L'Hospitalet.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +