Notícies i activitats

El dilluns 3 de febrer, l’Institut Provençana va assistir a la presentació de Biznelis a Acció, al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Biznelis és un joc educatiu d’emprenedoria i de gestió empresarial per a nens i nenes a partir de 10 anys.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Kidnelis, empresa especialitzada en jocs educatius d’autor/a, han creat aquest nou joc de taula d’emprenedoria i gestió empresarial.

En el joc apareixen més de 125 conceptes bàsics del món de l’empresa. Els jugadors hauran de fer créixer els seus negocis tenint en compte que no només es tracta de fer diners, sinó de desenvolupar competències com la responsabilitat, el creixement personal i professional.

Al final de la jornada Kidnelis ens ha obsequiat a tots els assistents amb dos jocs per a poder-los provar amb el nostre alumnat!

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +