Notícies i activitats

Dissabte 1 de febrer, l’Institut Provençana va participar a la I Taula Territorial d'Economia Social i Cooperativa de l'Hospitalet del 2020 que va tenir lloc a la Biblioteca de Bellvitge.

Trobada La Col·lectiva

Aquesta jornada estava organitzada des de La Col·lectiva amb la col·laboració de la Xarxa d'Economia Social i Solidària de l'Hospitalet (XESL'H).

Trobada La Col·lectiva

Durant la jornada es van realitzar les presentacions institucionals, dinàmiques de treball, el laboratori de cooperatives CultiuCOOP i un dinar popular (Mujeres Pa’lante i de l'associació Keras Buti).

Trobada La Col·lectiva

Vam poder conèixer el projecte i el Pla d'Acció 2020 de l’Ateneu Cooperatiu de l'Hospitalet de Llobregat.

Trobada La Col·lectiva

Des de la Coordinació d’Emprenedoria de l’Institut Provençana creiem en el foment del cooperativisme i l'Economia Social i Solidària al municipi.

Trobada La Col·lectiva

Esperem col·laborar periòdicament en més iniciatives tant enriquidores com aquesta!

Trobada La Col·lectiva

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +