Notícies i activitats

El dimecres 18 de desembre s'ha celebrat les 24h d'Innovació Barcelona http://www.24hbcn.com.

És un esdeveniment únic organitzat i finançat pel Departament d'Educació i per la Fundación Bankia per la Formación Dual.

24h innovació
24 hores i 24 reptes a resoldre, els quals han estat proposats per empreses i entitats de diferents àmbits. Els alumnes provinents d'instituts de cicles formatius de tota Catalunya han tingut 24 hores dins d'un recinte amb diferents eines, formacions i espais de treball per resoldre i presentar la solució al problema o repte que han proposat les empreses o entitats.
24h innovació
Dins del recinte hi havia l'espai per fer prototips amb viniladores, impressores 3D i materials de papereria, l'espai pel  menjar, sales  de treball, espais lúdics amb jocs i espais pel  descans i repòs.
24h innovació
De l'institut Provençana han participat 10 alumnes i la professora Maria Jesus Sevilla, que participant com a Coach ha aconseguit el tercer premi amb el repte proposat per Everis.

24h innovació

El repte guanyador ha sigut proposat per l'Hospital Clínic i era un dispensador de sabó que s'adapti a les diferents mides dels envasos.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +