Notícies i activitats

El dimecres 18 de desembre s'ha celebrat les 24h d'Innovació Barcelona http://www.24hbcn.com.

És un esdeveniment únic organitzat i finançat pel Departament d'Educació i per la Fundación Bankia per la Formación Dual.

24h innovació
24 hores i 24 reptes a resoldre, els quals han estat proposats per empreses i entitats de diferents àmbits. Els alumnes provinents d'instituts de cicles formatius de tota Catalunya han tingut 24 hores dins d'un recinte amb diferents eines, formacions i espais de treball per resoldre i presentar la solució al problema o repte que han proposat les empreses o entitats.
24h innovació
Dins del recinte hi havia l'espai per fer prototips amb viniladores, impressores 3D i materials de papereria, l'espai pel  menjar, sales  de treball, espais lúdics amb jocs i espais pel  descans i repòs.
24h innovació
De l'institut Provençana han participat 10 alumnes i la professora Maria Jesus Sevilla, que participant com a Coach ha aconseguit el tercer premi amb el repte proposat per Everis.

24h innovació

El repte guanyador ha sigut proposat per l'Hospital Clínic i era un dispensador de sabó que s'adapti a les diferents mides dels envasos.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +