Notícies i activitats

L'empresa KPMG, ubicada a la plaça Europa de L’Hospitalet de Llobregat, portarà a terme el seu programa “Objetivo empleo” conjuntament amb l’Institut Provençana amb l’alumat de diferents cicles formatius de les següents famílies:

    • Administració i Gestió
    • Comerç i Màrqueting
    • Informàtica i Comunicació


Aquest programa consistirà en un taller sobre la inserció laboral dins del centre, simulacions d’entrevistes de feina a la seu de KPMG i, més tard es realitzarà un feedback individual o grupal de cada una de les entrevistes.

L’objectiu principal és captar talent per pràctiques en DUAL o FCT i, d’aquesta manera, possibilitar d’una manera més senzilla la inserció al món laboral.

Aquest projecte de recolzament a l’integració laboral té diverses fases i és imprescindible que els joves es comprometin a complir-les.

    • Taller de cerca de treball. Aquesta es realitzarà en el nosotre institut. Inclou tècniques com ara l’enfocament del currículum.
    • Treball individualitzat del professorat amb els alumnes. L’objectiu és que el currículum de totes aquelles persones que decideixin participar comptin amb els requisits exigibles de qualsevol treball. Per tant, tots aquells currículums que no compleixin els requisits  no seran trucats per una simulació d’entrevista de treball que serà liderada per voluntaris de l’empresa KPMG.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +