Notícies i activitats

Amb l’objectiu de promocionar l’FP a la ciutat de L’Hospitalet, alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Bellvitge faran un aprenentatge per servei (APS) amb l’ Institut Provençana on, a partir del coneixement del funcionament del currículum dels cicles formatius, es farà un recull de l’oferta educativa de la ciutat i elaboraran  diversos tallers per fer la difusió d’aquests estudis en altres centres educatius.

En les pròximes edicions s’afegiran més centres, ja que actualment aquesta és una prova pilot. Si algun centre està interessat en participar a la propera edició ha de contactar amb la cap de relacions externes de l'Institut Provençanaa través d'aquesta adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

L’aprenentatge servei és, doncs, un projecte educatiu amb utilitat social.

La relació circular que s’estableix entre l’aprenentatge i el servei genera una nova realitat que intensifica els efectes de cada un per separat. L’aprenentatge millora el servei a la comunitat, perquè aquest guanya en qualitat, i el servei dóna sentit a l’aprenentatge, perquè allò que s’aprèn es pot transferir a la realitat en forma d’acció.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +