Notícies i activitats

El passat dimarts 26 de novembre, l'alumnat dels tres grups del cicle de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes van participar en el taller "Tots iguals, tots diferents: un apropament a la diversitat funcional".

   

El taller, realitzat per l'entitat Amputats Sant Jordi (enllaç http://www.amputats-santjordi.org/) a l'auditori Barrades de L'Hospitalet de Llobregat, està adreçat a joves per a reflexionar sobre la diversitat funcional i la vida diària del col·lectiu de persones amb discapacitat i conèixer de ben a prop la seva realitat.

L'activitat va tenir una part pràctica on l'alumnat va sortir al carrer amb material ortoprotètic i ajudes tècniques (cadires de rodes i bastons de mobilitat), experimentant així en primera persona com és el dia a dia de les persones amb discapacitat, a la vegada que van ser conscients de les barreres que encara existeixen.

Posteriorment, un parell de membres de l'associació van ser els encarregats de la part teòrica on partint de dades, d'exemples i el testimoni dels mateixos voluntaris amb discapacitat, es va aprofundir en què és la diversitat funcional, tipus, causes, etc.

</tbody

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +