Notícies i activitats

Aquest curs, en el Pla d’Acció Tutorial (PAT) s’han organitzat diferents activitats. Una d’aquestes ha estat la visita a l’exposició anomenada “Teixint identitats” al Centre d’art Tecla Sala a l’Hospitalet de Llobregat.

visita Tecla Sala

Durant el mes de novembre l’alumnat de diferents cicles formatius de l’Institut Provençana han visitat aquesta exposició que reuneix a un col·lectiu de trenta-un artistes que han dut a terme un projecte interdisciplinari tant pels interessos diversos de cada artista com pel que expressen les seves obres i pels mitjans utilitzats.

visita Tecla Sala

Totes les peces utilitzades tenen un eix en comú, el teixit, el cosit, el brodat i les tècniques de caràcter artesanal no amaguen la relació amb qüestions de gènere, identitat,l ni l’interès per temes socials i pel medi ambient.
El seu objectiu principal és teixir metàfores capaces d’emocionar a l’espectador.

visita Tecla Sala  visita Tecla Sala 
barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +