Notícies i activitats

El 7 de noviembre es va celebrar la XVI Jornada de Qualitat a l’ensenyament al campus de la UAB.

En aquesta edició de la jornada s’ha posat el focus en la importància que té la gestió del talent per a totes les organitzacions i específicament per als centres educatius.

L’objectiu del Departament d'Educació, a través de la jornada i del Programa de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), és afavorir la implementació de millores en la gestió, eficaces i eficients, que ajudin els centres a l’obtenció de resultats excel·lents en tots els seus processos, especialment els d’ensenyament i aprenentatge.


Per aquesta raó una de les activitats programades va ser un work café amb  60 taules de treball on de manera simultània es van compartir bones pràctiques educatives i de gestió.


L’institut Provençana va participar en quatre d’aquestes 60 taules, amb diversos professors com a ponent.

El professor  Paco Sánchez, del departament de construcció, va exposar el projecte blue containers com un projecte d’impuls de les aules de cotreball i emprenedoria.

María Jesús Sevilla va compartir bones pràctiques de la metodologia flipped classroom.

Paz Gómez va participar a una taula sobre com gestionar un centre que implementa metodologies aducatives innovadores a l’aula i Inma palacios sobre el dossier d’estada a l’empresa en FP dual.Un altre objectiu del programa és transmetre la importancia que té la gestió de talent del nostre alumnat, de com detectar, atreure, gestionar i retenir les persones que en tenen per tal de reconèixer-les i facilitar el seu èxit. En aquest sentit, Amelia Tey, doctora en pedagogia, professora i investigadora de la facultat d’educació va donar pautes clau per gestionar el talent a l’aula.La jornada va terminar amb una actuació de música, dansa i cant de l’alumnat de secundària de  l’Institut Escola artístic Oriol Martorell de Barcelona de què tothom va gaudir i que va tenir molt èxit.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +