Notícies i activitats

El 7 de noviembre es va celebrar la XVI Jornada de Qualitat a l’ensenyament al campus de la UAB.

En aquesta edició de la jornada s’ha posat el focus en la importància que té la gestió del talent per a totes les organitzacions i específicament per als centres educatius.

L’objectiu del Departament d'Educació, a través de la jornada i del Programa de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), és afavorir la implementació de millores en la gestió, eficaces i eficients, que ajudin els centres a l’obtenció de resultats excel·lents en tots els seus processos, especialment els d’ensenyament i aprenentatge.


Per aquesta raó una de les activitats programades va ser un work café amb  60 taules de treball on de manera simultània es van compartir bones pràctiques educatives i de gestió.


L’institut Provençana va participar en quatre d’aquestes 60 taules, amb diversos professors com a ponent.

El professor  Paco Sánchez, del departament de construcció, va exposar el projecte blue containers com un projecte d’impuls de les aules de cotreball i emprenedoria.

María Jesús Sevilla va compartir bones pràctiques de la metodologia flipped classroom.

Paz Gómez va participar a una taula sobre com gestionar un centre que implementa metodologies aducatives innovadores a l’aula i Inma palacios sobre el dossier d’estada a l’empresa en FP dual.Un altre objectiu del programa és transmetre la importancia que té la gestió de talent del nostre alumnat, de com detectar, atreure, gestionar i retenir les persones que en tenen per tal de reconèixer-les i facilitar el seu èxit. En aquest sentit, Amelia Tey, doctora en pedagogia, professora i investigadora de la facultat d’educació va donar pautes clau per gestionar el talent a l’aula.La jornada va terminar amb una actuació de música, dansa i cant de l’alumnat de secundària de  l’Institut Escola artístic Oriol Martorell de Barcelona de què tothom va gaudir i que va tenir molt èxit.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +