Notícies i activitats

Avui els alumnes dels CFGS de Comerç Internacional i Gestió de Vendes i Espais Comercials hem pogut visitar una iniciativa innovadora situada molt a prop del nostre institut.

Visita a 3d incubator

En transport públic hem anat fins a Parc Logístic -Zona Franca- a on es troben nombroses empreses interessants, entre elles @3d_incubator que dona suport a altres empreses en relació a tecnologia d'impressió 3D, prototipatge i molts altres serveis dirigits a aconseguir l'èxit empresarial.

Visita a 3d incubator
Hem conegut aplicacions 3D per al sector salut (apnea de la son, ortopodològia avançada amb @podotec3d, ull sec...), musicals (petits aparells musicals per assajar de més petit volum i pes, el "Travel Sax"), del sector mobilitat (hem pogut veure una moto preciosa construïda parcialment amb peces produïdes a 3DFactory).
Visita a 3d incubator
Volem agrair a la Fundació Leitat la seva amabilitat en rebre'ns aquesta tarda i la seva dedicació al transmetre'ns com és d'apassionant el món de la impressió 3D, totes les aplicacions que té i les grans possibilitats futures d'aquesta tecnologia!

Visita a 3d incubator

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +