Notícies i activitats

Avui els alumnes dels CFGS de Comerç Internacional i Gestió de Vendes i Espais Comercials hem pogut visitar una iniciativa innovadora situada molt a prop del nostre institut.

Visita a 3d incubator

En transport públic hem anat fins a Parc Logístic -Zona Franca- a on es troben nombroses empreses interessants, entre elles @3d_incubator que dona suport a altres empreses en relació a tecnologia d'impressió 3D, prototipatge i molts altres serveis dirigits a aconseguir l'èxit empresarial.

Visita a 3d incubator
Hem conegut aplicacions 3D per al sector salut (apnea de la son, ortopodològia avançada amb @podotec3d, ull sec...), musicals (petits aparells musicals per assajar de més petit volum i pes, el "Travel Sax"), del sector mobilitat (hem pogut veure una moto preciosa construïda parcialment amb peces produïdes a 3DFactory).
Visita a 3d incubator
Volem agrair a la Fundació Leitat la seva amabilitat en rebre'ns aquesta tarda i la seva dedicació al transmetre'ns com és d'apassionant el món de la impressió 3D, totes les aplicacions que té i les grans possibilitats futures d'aquesta tecnologia!

Visita a 3d incubator

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +