Notícies i activitats

Els dies 6 i 13 de novembre l’Institut Provençana va oferir l’acció formativa: “Coaching per a mentors de projectes emprenedors” conduïda per la Marga del Olmo, de l’Institut Gestalt.

Coaching mentoring projectes

Aquesta acció formativa s’emmarca en la voluntat del nostre centre per a crear un Ecosistema Emprenedor que serveixi de plataforma per a idees innovadores i recolzament als diferents projectes de la comunitat educativa. Aquest procés de transformació consta de tres eixos: formació, mentoring i coworking.

Coaching mentoring projectes

Gràcies a l’Ajuntament de l’Hospitalet i el seu projecte #femtandem treballem en la implantació d’aquesta cultura emprenedora a la vegada que fem xarxa amb altres entitats, com Gornal Activa.

Coaching mentoring projectes

El #femtandem ens permetrà, a més, oferir el proper mes de febrer una formació específica adreçada a alumnes amb ponents de reconegut prestigi en l'àmbit del creixement personal, la comunicació i les vendes.
Coaching mentoring projectes

I a finals de març, a l'acte inaugural de les Jornades Tècniques, una gran sorpresa que us tenim preparada. Ja us n'explicarem més detalls!

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +