Notícies i activitats

Hem guanyat!

El projecte Blue Containers, impulsat per l’Institut Provençana, ha resultat guanyador del premi  “Advanced Architecture Awards 2019”, en la categoria de “Projecte i/o obra d’Arquitectura digital avançada / construcció 4.0”.

Els professors Rosa M Capdevila i Paco Sánchez van assistir a la cerimònia d’entrega de premis que es va dur a terme al Gran Casino de Madrid el passat 18 de setembre, dins de las diferents activitats del "Congreso Nacional de Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0". Finalment, el projecte va ser guanyador i van recollir el premi en representació de tots els professors i alumnes que l’han fet possible.

Premi Rebuild

El jurat, compost per José María Marzo (Tectónica), Paula Torgal (Odem dos Arquitectos), Pepe Ballesteros (Pasajes Arquitectura), el Dr. Marwan Halabi (Beirut Arab University) y Ignasi Pérez (Director Congreso Rebuil), va haver de seleccionar als guanyadors de cada categoria d’entre 170 candidatures presentades en total.

Premi Rebuild

Dins de les activitats del congrés Nacional Rebuild, els professors van participar en un debat sobre l’estat de la formació dels professionals del sector de la construcció,  a on pogueren explicar l’estat de la FP de la família d’Edificació i obra civil i les noves metodologies de aprenentatge implantades. El projecte Blue Containers Project es va tornar a mostrar com a exemple de les bones pràctiques. En el debat també va participar Mario Sanz López, del "Colegio de Aparejadores de Madrid" i el Sr. Antonio Tort, expert en BIM i representant de buildingSMART Spanish Chapter.

Premi Rebuild

Recordem que el projecte presentat es basa en la reutilització de contenidors marítims para transformar-los en habitatge social i equipaments i està essent desenvolupat pels alumnes i professors del Departament d’Edificació i obra civil de l’Institut Provençana, des de fa tres cursos, como una experiència d’innovació educativa.

Premi Rebuild

Moltes felicitacions a tots i a totes!

Premi Rebuild

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +