Notícies i activitats

El projecte Blue Containers, impulsat per l'Institut Provençana, ha estat seleccionat com a finalista per als premis "Awards 2019" del Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, Rebuild 2019, que se celebrarà a Madrid del 17 al 19 de setembre.


El projecte, basat en la reutilització de contenidors marítims per transformar-los en habitatge social i equipaments, està essent desenvolupant pels alumnes i professors del Departament d'Edificació i Obra Civil de l'Institut al llarg dels últims cursos i com una experiència d'innovació educativa.El projecte ha estat seleccionat juntament amb altres dos finalistes en la categoria de "Projecte i/o obra d'arquitectura digital avançada / construcció 4.0". El resultat es coneixerà el pròxim 18 de setembre. Sort.

http://www.contenidorsblaus.cat

http://www.rebuildexpo.com

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +