Notícies i activitats

El passat 20 de juny es van lliurar els guardons del concurs de Joves emprenedors i emprenedores de L’Hospitalet de Llobregat. L’edició d’aquest any ha comptat amb la participació de 104 alumnes de grau superior de 6 centres de formació professional de la ciutat i han presentat 31 projectes empresarials.


L’Institut Provençana ha obtingut 3 nominacions i 2 premis, com a millor projecte tecnològic, per la seva proposta “Easy Pen” dels alumnes Karina Ashca, Manuel Castro i Elizabeth Iturri, i a la idea més innovadora, per “Ecoprens”, un projecte de Neus Bañuls, Maria Gómez i Bárbara Karoline de Soouza. Els alumnes guanyadors, estudiants de 2n d’Administració i Finances, s’han emportat un assistent digital Amazon Echo, i, per al centre, un portàtil.
Premis joves emprenedors

En aquesta quinzena edició els projectes ha tingut com a jurat la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, les associacions empresarials AEBALL, PIMEC i Pedrosa, La Col·lectiva - Ateneu Cooperatiu de L’H, l’associació SEC OT, i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Premis joves emprenedors

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +