Notícies i activitats

El passat 20 de juny es van lliurar els guardons del concurs de Joves emprenedors i emprenedores de L’Hospitalet de Llobregat. L’edició d’aquest any ha comptat amb la participació de 104 alumnes de grau superior de 6 centres de formació professional de la ciutat i han presentat 31 projectes empresarials.


L’Institut Provençana ha obtingut 3 nominacions i 2 premis, com a millor projecte tecnològic, per la seva proposta “Easy Pen” dels alumnes Karina Ashca, Manuel Castro i Elizabeth Iturri, i a la idea més innovadora, per “Ecoprens”, un projecte de Neus Bañuls, Maria Gómez i Bárbara Karoline de Soouza. Els alumnes guanyadors, estudiants de 2n d’Administració i Finances, s’han emportat un assistent digital Amazon Echo, i, per al centre, un portàtil.
Premis joves emprenedors

En aquesta quinzena edició els projectes ha tingut com a jurat la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, les associacions empresarials AEBALL, PIMEC i Pedrosa, La Col·lectiva - Ateneu Cooperatiu de L’H, l’associació SEC OT, i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Premis joves emprenedors

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +