Notícies i activitats

Aquest curs hem participat del projecte Fem Tàndem de l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, sent el primer centre d’FP que ho fa. Aquest projecte de col·laboració entre l’institut i Gornal Activa té com objectiu fomentar l’emprenedoria entre els alumnes i afovorir l’escenari per que els projectes passin a ser una realitat. Gràcies al programa, hem obtés una subvenció de 2000€ que hem invertit en crear un pack formatiu per alumnes amb projectes emprenedors que vulguin dur a terme la seva idea d’empresa.

La formació ha segut impartida per experts de primer nivell de diferents àries de l’emprenedoria i ha constat de 4 formacions:

  1. Estratègia emprenedora. Docent: Roser Montardit
  2. Taller de coaching per emprenedors. Docent: Roser Montardit
  3. Tècniques comercials i de venda. Docent:  Mónica Mendoza  
  4. Aspectes jurídics i finançament d'un projecte emprenedor. Docent: Miquel Sacristán

Maria, Paola, Gaby, Prince i Ana són alumnes amb ganes, il·lusió, disposició i esperit emprenedor que han participat en la formació per emprenedors. Per a centre és una sort poder tenir alumnes així de generosos i motivats. Ara el seu projecte està més prop de ser una realitat

Fem Tàndem

Atenent als seus testimonis ha estat una experiència molt enriquidora

”Ha sido un experiencia única, los formadores muy profesionales y cercanos. los temas eran muy interesantes y la interacción con los alumnos ha sido muy buena. Espero que haya más ayuda y motivación a la emprendeduría, que es un camino muy duro pero con recompensas muy satisfactorias. Muchas gracias por ofrecer a los alumnos este tipo de talleres que enriquecen la capacidad de crear cosas nuevas y de demostrar que somos capaces de hacer mucho mas de lo que pensamos.”

Fem Tàndem

Gabriela, alumna de Comerç Internacional

“Fueron unos días increíbles, dinámicos e informativos. Si no tienes una empresa pensada también te sirve para ver las cosas desde otro punto de vista e incluso crecer como persona”

Karla, alumna d’Edificació i Obra Civil

Per al proper curs repetirem experiència i ampliarem amb una formació en coaching per a professors mentors de projectes.

 Fem Tàndem

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +