Notícies i activitats

Dijous 16 de maig es va celebrar la semifinal del concurs Metropolisfplab. L’Institut Provençana participava amb dos projectes donant resposta a dos reptes diferents:

  • Repte llançat per Aigües de Barcelona: Com podem minimitzar l'impacte de l'abocament de les tovalloletes i productes d’higiene personal, a les instal·lacions de sanejament de les nostres ciutats i al medi ambient?
  • Repte llançat per el port de Barcelona: Disseny i implementació d’una estratègia global del Port de Barcelona enfront de la brossa marina, especialment enfront els plàstics.

 Finalistes MetropolisLab

És al segon repte, el del Port de Barcelona, on La Irene Magro i la Julia Bote, dues alumnes del cicle de GS Gestió de vendes i espais comercials de segon, van guanyar el premi al millor projecte i això els dona l’oportunitat d’anar a la final, que tindrà lloc al saló BizBarcelona 2019.
Finalistes MetropolisLab

La nostra enhorabona a les dues!!

Finalistes MetropolisLab

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo Erasmus +