Notícies i activitats

El dia 14 de Maig a la tarda els alumnes de OL-2 i LACQ-2 van assistir a un taller organitzat per alumnes del grau d'Enginyeria de Materials de la Universitat de Barcelona.

 Visita UB

Al taller, primer ens van parlar de les principals característiques dels diferents materials. Després ens van mostrar algunes propietats dels diferents materials amb un exemples molt visuals.

Visita UB

També ens van explicar perquè es va enfonsar el Titanic i quin tipus de material és millor per fer el cable d'un ascensor. La visita ens va servir per enriquir els mòduls d'assajos físics que es fan al centre. Vam poder gaudir de l'experiència de veure de prop els aparells que es fan servir a la ciència de materials.

Visita UB

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Bioinformatics Barcelona logo_escola_verda Logo Erasmus + logo ISO
Logo Red Hat Academy Logo Cisco Academy Logo FSE +